Website

Responsieve website

Hebt U technische hulp nodig
– voor het online zetten van een nieuwe website of
– voor het omzetten van een oude website naar een nieuwe website
die responsief is (goed leesbaar blijft) via verschillende apparaten (pc, laptop, tablet, gsm)? 
Hierdoor is een app vrijwel overbodig.
 
Toko Eddy biedt dit aan vanaf €95 (incl. 21% btw en 3 maanden garantie / gratis onderhoud) mits het binnen een aantal voorwaarden* gerealiseerd is, onder andere:
1. Het wordt gerealiseerd op basis van WordPress technologie.
2. Het concept van de inhoud van de website wordt door U (digitaal) beschikbaar gesteld. 
 
Neem voor uw nieuwe responsieve website vrijblijvend contact met ons op:
Toko Eddy, Van Zuylen van Nijeveltstraat 324, 2242 LP Wassenaar.
Tel: 070-5171761 of online via https://tokoeddy.nl/contact/
* Een uitgebreidere toelichting vindt U hieronder.

Realisatie vindt plaats op de volgende voorwaarden

1. Het wordt gerealiseerd op basis van WordPress technologie.
Dit houdt in:
a. De door U gekozen (en betaalde) provider dient WordPress te ondersteunen. Hebt U een provider die hieraan voldoet dan zou U bij uw huidige provider kunnen blijven.
De voordelen van WordPress zijn o.a. dat het gangbaar en flexibel is.
Het is gangbaar, omdat U veel keuzes hebt om te veranderen van providers en beheerders. Het is flexibel, omdat de inhoud (makkelijk) in een andere layout weergegeven kan worden.
b. De layout is in principe gebaseerd op bestaande layout’s / templates (alhoewel kleine aanpassingen mogelijk zijn). Bij WordPress zijn deze layout’s bekend als thema’s. De voordelen hiervan zijn o.a. dat ze reeds getest zijn en dat ze door ervaren mensen ontworpen zijn. Zie bijvoorbeeld: https://wordpress.com/themes
Andere layout’s zou U kunnen zoeken via Google (‘WordPress thema’).
c. Komt U er met punt 1b. niet uit dan kunt U uiteraard met uw eigen schets /ontwerp aankomen. Toko Eddy zal een vergelijkbaar thema voor U voorstellen. Zo mogelijk wordt uw eigen ontwerp gerealiseerd.
d. De vanaf prijs geldt voor een website die bestaat uit maximaal 5 pagina’s in de categoriën alleen-lezen, contact en/of  berichten. Meer pagina’s is het uiteraard mogelijk. Een webshop valt niet in deze prijscategorie.
2. Het concept van de inhoud (teksten, foto’s, video’s e.d.) wordt door U (digitaal) beschikbaar gesteld.
Indien gewenst kan Toko Eddy over de teksten advies geven in verband met de vindbaarheid via de zoekmachines (bekend als SEO –Search Engine Optimization). In beperkte mate kan Toko Eddy de foto’s ook verzorgen.
3. De garantie van 3 maanden houdt in dat de website correct werkt behoudens storingen afkomstig van de provider zolang het beheer bij Toko Eddy is. Kleinschalige aanpassingen van maximaal 2 keer per maand zijn hierbij inbegrepen.
4. Het beheer. Indien U het beheer na de garantietermijn bij Toko Eddy wilt voortzetten dan zijn er 2 mogelijkheden, op project of op abonnement basis. De prijzen zullen schappelijk zijn.

Werkwijze en betaling

1. Bij de eerste ontmoeting worden uw verwachtingen besproken. Zo mogelijk wordt de aannemingssom geschat. Dit is onder andere afhankelijk van de hoeveelheid data die op de website aangebracht moet worden. Tevens de evt. verbetering op de kwaliteit van uw teksten, foto’s enz.. Zo mogelijk geeft U op dat moment een layout aan. Hieruit volgt een offerte.
2. Indien U met de offerte akkoord kunt gaan dan wordt uw voorlopige website binnen een afzienbare tijd alleen voor U online gezet in een ontwikkelgebied van Toko Eddy, zo mogelijk met een summiere inhoud afkomstig van U, zodat U concreet kunt zien wat het zou worden.
3. Indien U hiermee door wilt gaan (evt. na kleine aanpassingen) betaalt U een derde van de aannemingssom.
4. Vanaf dit moment kunt U kiezen
a.  om de website met de rest van uw data bij het ontwikkelgebied van Toko Eddy te testen of
b. om de voorlopige website bij uw provider te brengen en te testen.
U betaalt weer een derde.
5. Indien U hiermee door wilt gaan wordt uw website online openbaar gezet. U betaalt de laatste derde.